Ervaringen...

...Kees staat echt meer voor zichzelf...

Stel een vraag

Home       Faalangst      Over       Ervaringen      Agenda     Bedrijven     Contact   

MOEDER VAN KEES, 9 JAAR

"...Het gaat goed met hem. Mede door jullie training is hij grote stappen gaan maken. Zo gaat hij alleen naar de voetbaltraining en gaat het in de klas super goed. Hij staat echt meer voor zichzelf. Hij is ook gestart met de training bij Westland wil vooruit. Het lukt hem beter om, bij spannende situaties, gewoon te gaan en te ervaren. En door die ervaringen groeit hij..."

 

VADER VAN SYLVIA, 17 JAAR

AMBER, 18 JAAR

"...Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Het ging dankzij alle tips en oefeningen heel goed en had ik mijn zenuwen goed onder controle...."

OUDERS VAN JIM, 5 JAAR, OVER DE OUDERTRAINING,

"...Wij zijn blij dat wij hebben meegedaan aan de training. We hebben veel geleerd en handvatten gekregen om mijn kind (en ook mijzelf) beter te begrijpen en te ondersteunen. Ik kan het iedereen aanraden..."

OUDERS VAN LISA, 9 JAAR, OVER DE OUDERTRAINING,

"...Ik wist van tevoren niet precies wat de inhoud van de HOE-training was, maar ik vind het een hele duidelijke en goed gebrachte training. Het heeft mij bewust gemaakt wat gedachten doen , niet alleen bij mijn kind maar ook voor mijzelf. Ik vind alle communicatie tips heel waardevol en zie je oprechte betrokkenheid bij de kinderen. ..."

ANOUK, 11 JAAR

"...Mariska praat rustig en legt heel goed uit. Ik voelde mij  op mijn gemak. Het gaat al een stuk beter door de lessen die jij hebt gegeven. Het buitenspelen was superleuk. Ik heb veel geleerd en als we in de slaapzak lagen, vertelde je een slapend verhaal. Bedankt voor de leuke en gezellige lessen. ..."